Можда сте све време погрешно чували чоколаду и због тога је лошег укуса.

Када дођете кући из продавнице, ствари стављате у фрижидер, али постоје неке ствари које никако не би требало да стављате у фрижидер, а један стручњак саветује да у њега не стављате чоколаду.
Чоколада у фрижидеру је лоша из „више разлога“.
То је зато што чоколада може лако да апсорбује укусе друге хране у вашем фрижидеру и ако ставите у фрижидер своје слатке посластице, оне можда неће бити тако доброг укуса и могу постати благе.
Промена боје је још један велики проблем који се јавља када влага у фрижидеру доведе до „цветања шећера“, где шећер излази на површину.
Полица у кухињи је много бољи избор јер влага временом може покварити укус.
Право место за чување чоколаде је тамо где је температура између 12 и 18 степени.
Brzo, lako i bez šećera: Tri isprobana recepta za džem koji ćete obožavati
Преузмите андроид апликацију.