Почетна > Србија
Србија

На којим путевима су у току радови?

На ауто-путу Е-75, до 11. јуна, у периоду од 8:30 до 15 сати одвијају се радови на реконструкцији моста у зони петље Трупале.
Фото: Градске инфо

За саобраћај је затворен крак који повезује ауто-пут Е-75 и државни пут I А реда број 4, из смера Пирота ка Врању. Алтернативни правац: петља Алексиначки Рудници и државни пут II А реда број 158.

На ауто-путу Е-75, од петље Батајница до петље Београд, ка Новом Саду, до 14. јуна се обављају радови на рехабилитацији. У смеру ка Новом Саду, саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком истог и супротног смера. У смеру ка Београду, саобраћај се одвија возном и зауставном саобраћајном траком тог смера, саопштило је Јавно предузеће „Путеви Србије“.

На обилазници око Београда, од петље Сурчин до петље Остружница, мост преко Саве, у смеру петља Сурчин – петља Орловача, до 10. јуна током светлог дела дана одвијају се радови на обележавању хоризонталне саобраћајне сигнализације. Радови ће се изводити у две фазе. У првој фази, за саобраћај ће бити затворена претицајна и део возне саобраћајне траке (обележавање испрекидане и леве ивичне линије), а у другој ће за саобраћај бити затворена зауставна и део возне саобраћајне траке (обележавање зауставне саобраћајне траке).

На путу Сомбор Апатин, до 31. децембра је обустављен саобраћај због радова на рехабилитацији пута. Затворен је мост на Великом Бачком каналу. Алтернативни правац: Сомбор Лугово Пригревица Апатин.

На путу Водна – Крепољин, између Липовице и Крупајског врела, до 4. јула, у периоду од 7 до 17 сати, трају радови на рехабилитацији, уз наизменично пропуштање возила.

Отварања фабрике електромотора “Nidec” у Новом Саду: Производиће се 300.000 јединица годишње (ФОТО)

Преузмите андроид апликацију.