Почетна > Србија
Србија

На Келебији теретна возила чекају 3 сата на излазу из земље

На ауто-путу Е-70, у делу између Пећинаца и Шимановаца, а у смеру ка Београду, до 19. новембра изводе се радови на рехабилитацији коловоза.
Foto: Pixabay/Schwoaze

Због радова је за саобраћај затворена десна коловозна трака, у смеру ка Београду, док се саобраћај одвија двосмерно левом коловозном траком, у смеру ка Шиду.

На деоници Инђија – Стара Пазова обустављен је саобраћај због радова на рехабилитацији пута, а обустава ће трајати до 19. новембра. Алтернативни путни правац је центар Инђије – Љуково – Путинци и Путници – Голубинци – Стара Пазова.

На деоници Паковраће (Марковица) – Кратовска Стена, у току су радови на редовном одржавању који подразумевају чишћење тунела у Међувршју и Овчар Бањи. Радови ће трајати до 23. новембра а изводиће се од 8 до 16 часова уз наизменично пропуштање возила.

На деоници Ириг – Марадик до 22. новембра изводе се радови на рехабилитацији пута, уз наизменично пропуштање возила.

На наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.05 часова на граничним прелазима Хоргош, Шид и Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,

На граничном прелазу Келебија, на излазу из земље теретна возила чекају 180 минута, док на осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Vučić na skupu o Zapadnom Balkanu

 

Преузмите андроид апликацију.