Почетна > Србија
Србија

На Хоргошу и Шиду теретна возила чекају пет сати

Према информацијама Управе граничне Полиције на путничким терминалима наших граничних прелаза возила се не задржавају, док на теретним терминалима возила чекају приликом изласка два и на прелазу Градина сат времена.
Foto: Pixabay/Schwoaze

Сутра ће се у току светлог дела дана изводити радови на санацији коловоза на деоници петља Бешка – петља Марадик, у смеру ка Новом Саду.

Током извођења радова за саобраћај ће бити затворена претицајна трака у дужини до 2 километра, а саобраћај ће се одвијати возном траком.

Сутра такође у периоду од 7 до 16 часова због извођења радова биће измење режим саобраћаја на деонци петља Суботица Југ – петља Жедник у смеру ка Новом Саду.

Радови ће се изводити у зауставној саобраћајној траци.

До 2. децембра у току светлог дела дана изводиће се радови у склопу редовног одржавања на деоници петља Инђија – петља Батајница, у смеру Нови Сад – Београд.

У зони радова за саобраћај ће бити затворена претицајна трака док се саобраћај одвија возном траком.

До 3. децембра у периоду од 7 до 16 часова биће обустављен саобраћај на деоници Жедник – Чантавир због чега ће бити онемогућено укључење на ауто-пут са петље Жедник, из правца Чантавира према Суботици и према Новом Саду, као и искључење са ауто-пута из правца Новог Сада и Суботице према Чантавиру.

Такође, биће онемогућен саобраћај у оба смера на деоници Стари Жедник – Чантавир. Алтернативни путни правац је Суботица- Чантавир- Торњош.

До 19. децембра до 17 часова изводиће се радови на рехабилитацији коловозног застора у левој тунелској цеви тунела Шарани, на деоници петља Таково – петља Прељина, у смеру ка Београду.

Током извођења радова за саобраћај ће бити затворена лева тунелска цев тунела Шарани, док ће се саобраћај преусмеравати на супротан смер ка Чачку.

Због радова на Моравском коридору, деоница Ћићевац – Кошеви (на 3 км после кружног тока Јасика, у смеру Кошеви) саобраћај ће бити преусмерен на девијацију уз двосмерно одвијање саобраћаја и уз ограничење брзине на 20 км/ч.

Vučević s pomoćnikom sekretara odbrane SAD

 

Преузмите андроид апликацију.