Почетна > Србија
Србија

На граничном прелазу Шид теретна возила чекају 240 минута

На фреквентним путним правцима очекује се умерен саобраћај, саопштио је јутрос Ауто-Мото Савез Србије (АМСС).
Фото: Unsplash/Imre Tömösvári

Према последњим информацијама добијеним од ЈП Путеви Србије, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне Полиције Републике Србије добијеним у 5.30 сати на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања возила.

На Хоргошу теретњаци на излазу чекају 120 минута, на Батровцима на излазу 180 минута, а на граничном прелазу Шид на излазу теретна возила чекају 240 минута.

Због радова на реконструкцији и проширењу граничног прелаза Хоргош доћи до измене режима саобраћаја на делу државног пута И А реда број 1, у зони граничног прелаза Хоргош, у смеру ка граничном прелазу Хоргош из правца Суботице.

У зони радова за саобраћај ће бити затворена зауставна, док ће возна и претицајна саобраћајна трака бити у функцији за теретна моторна возила која се затим уливају у једну траку у дужини од 50 метара ка граничном прелазу, а затим се враћају на свој редован ток.

Продужава се до 15. маја измена режима саобраћаја због радова на реконструкцији чеоне наплатне станице Стара Пазова, на делу ауто-пута Е-75, између петље Инђија и петље Стара Пазова, у зони наплатне станице Стара Пазова смер ка Београду. У зони радова саобраћај се одвија према постављеној привременој саобраћајној сигнализацији.

АМС о измени режима саобраћаја на појединим деоницама због радова

Преузмите андроид апликацију.