Почетна > Бизнис
Бизнис

На Београдском сајму у септембру сајмови текстила, превозника, оружја

После летње паузе, од септембра креће жива сајамска активност на Београдском сајму, па је календаром за тај месец предвиђено одржавање четири сајамске манифестације и то Balkan Fashion 2023., Дан српских превозника, фестивал патика и урбане културе и Међународни сајам наоружања и војне опреме „Партнер“.
Фото: Танјуг/Тара Радовановић

Прво ће од 8. до 10. септембра бити одржан Сајам моде Balkan Fashion а како се наводи на сајту Београдског сајма биће ово најзначајнији сајам моде у Србији и на Балкану.

Дан српских превозника, односно породични дан превозника 15. септембра биће место сусрета пружалаца услуга превоза терета са комерцијалним партнерима и корисницима услуга превоза, а организује га пословно удружење „Међународни транспорт“.

Два дана касније биће одржан регионални фестивал патика и урбане културе „Снеакервилле“ на коме ће бити представљени брендови спортске обуће, као и гардеробе, затим тату уметници, шминкери и фризери, домаћи „стрит фуд“ брендови те уметници из различитих сфера.

Од 25. до 28. септембра одржаће се Међународни сајам наоружања и војне опреме „Партнер“ који се иначе организује сваке друге године на Београдском сајму под покровитељством Министарства одбране Србије.

Циљ ове манифестације је представљање наоружања и војне опреме са разних страна света а сајам иначе посећују бројне високе делегације из целог света, као и представници НАТО-а, Европске одбрамбене агенције и осталих међународних војно-безбедносних организација.

U subotu Međunarodni sajam pčelarstva u Somboru

Преузмите андроид апликацију.