Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Монодрама „Идем путем па загрлим дрво“ Андрије Милошевића, 25. децембра у Српском народном позоришту

Монодраму „Идем путем па загрлим дрво“, глумац Андрија Милошевић извешће пред новосадском публиком у понедељак, 25. децембра у Српском народном позоришту, са почетком у 20:00 часова.
Фото: Промо

Прво извођење представе је одржано је 7. марта 2019 године у позоришту Театар на брду у Београду, а у Новом Саду се одржало већ 17. марта у Српском Народном Позоришту и од тада већ девет пута за новосадско извођење представе сваки пут су све улазнице продате десетак дана раније.

Ово је у ствари трагикомедија која прича о сину јединцу који у 40-ој години тражи за њега идеалну жену за брак. Наравно, у томе му не само помаже, него и командује, као и до сад његова мама, која га ипак боље познаје од њега самог, а и зна шта би му као њеном сину било најбоље. Његово сломљено срце због прве љубави, мама покушава да залечи разним кандидаткињама, те тако наш јунак пролази кроз искуства о којима није ни сањао…
И на крају опет ништа. Мамин син је остао то што и јесте..

А како…, видећете на самој представи.

Текст за представу написао је такође легендарни Миодраг Караџић који је до сада створио толико много успешних комедија и ликова у њима, а режирала ју је Јана Маричић.

Улазнице за представу, по цени од 1.600,00 динара за седишта у партеру и 1.400,00 динара за балкон се могу набавити ‘’онлајн’’ преко сајта или на благајни Српског Народног Позоришта.

Обезбедите карте на време.

Koncert benda KBO! 7. decembra u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.