Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Mодни проблеми које ће разумети само ниске жене

Хладни месеци су већ увелико кренули. Празници су пред вратима, а наша зимска гардероба је спремна за шетњу блиставим улицама. Многи од нас једва чекају да прошетају у новим тренди комадима, као што су високе чизме, дуги капути и превелики прслуци.
Фото: Pixabay/Pexels

Ипак, отварање зимске сезоне није радост за све жене. Са овим ће се сложити ниже даме, којима проналажење модерне зимске гардеробе може да изазове праве мале модне проблеме.

Ако имате око 160 центиметара, вероватно знате о чему говоримо. Онда сте бар једном у животу одустали од комада који вам се свиђа јер вам једноставно не стојe довољно добро. Сваки тип тела има своје предности и мане.

Најважније је да се осећате пријатно у сопственој кожи и да тај пријатан осећај самопоуздања улепшате својом гардеробом.

Свако треба да носи комаде у којима се осећа добро, без обзира на то шта кажу модна правила. Међутим, неки комади изгледају боље на високим, а неким ниским женама.

У наставку прочитајте који су главни модни проблеми ниских жена чим стигну хладнији месеци.

Дугачак капут

Капут је један од оних зимских комада који целу комбинацију подиже на виши ниво. Ефикасни капути до пода нам омогућавају да обучемо шта год желимо, набацимо капут преко њега и спремни смо за излазак. Међутим, оним женама које имају око 160 центиметара, тај једноставан модни трик није први избор. Често морају да бирају нешто краће моделе јер су дугачки – једноставно предугачки. Ако имате 160 центиметара (или мање), капут вам се вероватно вуче по поду, рукави су вам предугачки, а рамена такође нису тамо где би требало да буду.

Високе чизме

Ако сте ниска жена која воли чизме до колена, вероватно сте се бар једном узнемирили јер нису пристајале онако како сте замислили. Изгледам као мачка у чизмама, најчешћи је коментар нижих жена које испробавају високе чизме. Такође, ако желите да продужите ноге, ни глежњаче нису прави избор јер вам могу визуелно скратити ноге. Најбоље је изабрати чизме до пола, а ципеле са високом потпетицом треба да буду шиљасте, јер је ово један од најлакших трикова да визуелно продужите ноге.

Панталоне звонцаре

Тренд из 70-их година прошлог века се вратио и поново је освојио свет моде. Продавнице и друштвене мреже пуне су комбинација у којима су трапез панталоне највећа звезда. Ако спадате у категорију нижих жена, фармерке овог облика вам не стоје баш најбоље јер вероватно почињу да се шире већ од колена, а то није ефекат који желимо да постигнемо.

Предугачки рукави и ногавице

Мајица, обична памучна мајица или спортска гардероба, фармерице или доњи део тренерке без обзира по који одевни предмет идете у куповину, вероватно ћете се суочити са нервозом јер су вам основни комади које већина жена може купити без испробавања предугачки.

Da li nam je dezodorans neophodan?

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке