Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

ММА: SBC 33 Revenge | субота 21. август | Оџаци(ВИДЕО)

Представљамо вам још један врхунски ММА спектакл који се 21. августа одржава у Оџацима, и који ће “Градске инфо” испратити на највишем нивоу!

Фото: SBC

И иако је за главну борбу вечери првобитно најављен судар два SBC шампиона, Верлесона Рибеира из Бразила и Магомедгаџија Шанавазова из Русије, због здравствених разлога руски борац био је, нажалост, приморан да откаже учешће на престижној SBC 33 Revenge манифестацији у Оџацима. Заменски борац је експресно обезбеђен, и верујемо да ће ово незнатно утицати на распоред борби који нас очекује на овом историјском борилачком спектаклу.

Фото: SBC

ПРЕДРАГ БОГДАНОВИЋ vs ШАМИЛ КАСУМОВ

SBC 33 Revenge који се 21. августа одржава у Оџацима доноси нам један од најбољих fight card-ова које смо имали прилику да испратимо под SBC Revenge банером!

Највиша класа је оно што ћемо видети у SBC 33 Revenge октагону – борце врхунског реномеа у потрази за најважнијим победама досадашње каријере.

Првобитно најављена као Co-Main Event, друга најважнија борба овог ММА спектакла, за коју верујемо да ће бити борба која ће предводити тридесет и трећу SBC приредбу,  доноси нам окршај два непоражена ратника, из Србије и Русије – Предрага Богдановића и Шамила Касумова!

Фото: SBC

Предраг Богдановић, већ добро познато име из редова новосадског Family Fight Team-a, који након сваке борбе делује све боље, јаче и комплетније – иза себе има фантастичан победнички низ од седам победа, без пораза, спреман је за нове изазове који се испред њега постављају. Бескомпромисни борац који без страха жели себе да тестира против сваког новог противника, спреман је да још једном заблиста у SBC Revenge октагону и истакне своје име на интернационалној сцени. На SBC 32 Revenge приредби у Бачком Петровцу доминантно је славио против до тада непораженог турског професионалца, Мирјајала Хасанија.

На другој страни престижног SBC Revenge борилишта чекаће га нови непоражени противник, борац из Русије, Шамил Касумов. Касумов иза себе има победнички низ од шест узастопних тријумфа, и у српском борцу Богдановићу ће сигурно имати најтежи испит досадашње каријере.

У свом првом наступу под SBC Revenge банером, у борби за седми узастопни тријумф, иде на младог новосадског борца, и очекује нас врхунска борба.

Победа би и једном и другом младом ММА ратнику донела заиста много, и, верујемо, отворила врата највећих светских ММА позорница!

Иако је сам по себи професионални скор Шамила Касумова веома импресиван, његова аматерска каријера поред бројних престижних титула донела му је прилику да се као аматер чак три пута сусретне са бившим UFC и ACB шампионом у бантам категорији Пјотром Јаном (Petr Yan), и да два пута победи бившег светског шампиона. То је оно што ће ову борбу учинити још занимљивијом будући да наш непоражени Богдановић обожава изазове, и ово ће само бити додатна мотивација да се покаже у најбољем светлу.

Очекује нас заиста феноменалан Co-Main Event, који ће додатно увеличати историјски спортски догађај који нас очекује у Оџацима 21. августа!


Main Card

СТЕФАН СЕКУЛИЋ vs ЗАЛИМКАН ЈУСУПОВ

Организатори ће нам у кратком временском периоду приредити још један ММА спектакл највише класе, SBC 33 Revenge, који се 21. августа одржава у Оџацима! Након претходног веома успешног догађаја SBC 32 Revenge у Бачком Петровцу, љубитељи ММА спорта имаће прилику да испрате још један историјски ММА спектакл!

Поново ћемо имати прилику да у акцији гледамо најбољег српског борца у велтер категорији, Стефана Секулића, који се након неправедне судијске одлуке којом је оштећен на UFC 261 на Флориди, нашао у ситуацији да борбама против реномираних противника избори свој повратак међу светску елиту, где реално заслужује да буде! На SBC 32 Revenge успео је да уверљиво савлада опасног бразилског UFC ветерана Карла „Неа“ Пратера, и сада га поново очекује тежак испит и опасан противник који иза себе има 21 професионални наступ, Залимкан Јусупов!

Фото: SBC

Стефан Секулић гледаће да оствари још један тријумф који ће га приближити повратку у UFC, и четрнаесту професионалну победу у каријери!

На другој страни SBC Revenge октагона чекаће га грузијски борац који живи и тренира у Русији, Залимкан Јусупов, који је поносан на прилику да дебитује под SBC банером, и то против квалитетног борца као што је Стефан Секулић. Јусупов ће дати све од себе како би стигао до петнаестог профи тријумфа, који би веома много значио када је у питању његова интернационална каријера!

Нас очекује још један ММА дуел светске класе, и још једна борба за памћење!


ВЕРЛЕСОН РИБЕИРО vs ГАЏИМУРАД ГАСАНОВ

Нови противник за Рибеира – Гаџимурад Гасанов!

Фото: SBC

Нажалост, као што је случај и са највећим светским догађајима, ситуација са пандемијом и даље утиче на наше животе, па тако и на саму област спорта. Из здравствених разлога, првобитно најављени учесник главне борбе вечери, SBC шампион у мува категорији, Магомедгаџи Шанавазов, био је приморан да откаже своје учешће на SBC 33 Revenge приредби у Оџацима. Ипак, захваљујући члановима Гаџијевог тима и њиховом менаџеру, правом спортском духу и ратничком менталитету који су показали, квалитетан заменски борац је експресно пронађен, и Верлесон Рибеиро ће ипак наступити у SBC Revenge октагону, овог пута против новог противника на другој страни кавеза, у бантам категорији, Гаџимурада Гасанова!

Гасанов је спреман за највећи изазов своје каријере, против искуснијег противника у бескомпромисном Бразилцу, у покушају да упише шести професионални тријумф који би његову интернационалну ММА каријеру подигао на највиши ниво.

Захвални смо борцима и њиховим тимовима, ипак ћемо гледати још један ММА дуел светске класе, и заиста очекујемо врхунски спектакл 21. августа у Оџацима, јер нас очекује врхунско борилачко вече за памћење!


АЛЕХАНДРЕ „ЛЕК ЛЕК“ РИБЕИРО vs ЏАМАЛУДИН АЛИЕВ

Још један врхунски бразислко-руски дуел резервисан је за Main Card велике интернационалне SBC 33 Revenge манифестације која се 21. августа одржава у Оџацима!

Искусни ратник из Бразила, Алеxандре „Лек Лек“ Рибеиро дебитоваће под SBC Revenge банером прптив опасног непораженог борца из Русије, Џамалудина Алиева!

Фото: SBC

Оба борца по први пут улазе у SBC Revenge октагон и имаће прилику да заблистају 21. августа.

„Лек Лек“ Рибеиро, црни појас из чувеног Nova Uniao тима, покушаће да стигне до седамнаестог професионалног тријумфа и тако заустави победнички низ непораженог противника са којим ће се наћи очи у очи у SBC Revenge кавезу.

Са друге стране, Џамалудин Алиев иза себе има пет узастопних профи тријумфа у каријери и жели да настави победнички низ, и заиста га очекује прави испит, против много искуснијег противника.

И Рибеиро и Алиев даће све од себе како би истакли своја имена на све популарнијој интернационалној ММА сцени, а победа би много значила за каријеру оба борца.

Нама остаје да уживамо у још једном врхнуском ММА дуелу, који ће додатно увеличати историјску манифестацију која нас 21. августа очекује у Оџацима!


Preliminary Card

МОНИКА КУЧИНИЧ vs АЛЕКСАНДРА ТОНЧЕВА

Врхунски интернационални fight card који нас 21. августа очекује у Оџацима на SBC 33 Revenge манифестацији додатно ће увеличати борба између две праве ратнице – из Словеније и Бугарске!

Фото: SBC

Моника Кучинич из Словеније, која је наступала за Brave CF и КSW, у свом SBC дебију одмериће снаге са опасном боркињом из Бугарске, која иза себе има мечеве у Bellator и Rizin борилишту, Александром Тончевом!

Очекује нас заиста фантастична борба између две даме спремне да нам приреде спектакл највише класе.

Победа на великој интернационалној манифестацији каква је SBC 33 Revenge на којој ћемо имати прилику заиста да гледамо борбе светског нивоа може донети заиста пуно за каријеру једне од ове две ММА ратнице. И Моника и Александра спремне су да дају свој максимум, покажу класу и оставе срце у октагону, и верујемо да ће публика у Оџацима имати прилику да ужива како у овој борби, тако и целокупном историјском борилачком спектаклу који нас 21. августа очекује под SBC 33 Revenge банером!


Preliminary Card

ТАЈДА РАТАЈЦ vs АНАЛИСА ЛА БЕЛА

Имаћемо велико задовољство да испратимо још један веома занимљив дуел између припадница лепшег пола који се такође одржава 21. августа, на SBC 33 Revenge манифестацији у Оџацима!

Фото: SBC

Непоражена нада ММА спорта из Словеније, Тајда Ратајц, коначно ће одрадити свој деби за најбољу регионалну и једну од најквалитетнијих европских ММА организација. Под SBC Revenge банером Тајда ће се у кавезу срести са опасном противницом из Италије, Аналисом Ла Белом.

Након паузе најбоља ММА ратница из Словеније коначно се враћа у борилиште. У досадашњој каријери остварила је 6 узастопних победа, без пораза…а чињеница да је до свих професионалних победа Тајда стигла завршницама у првој рунди довољно говори о колико атрактивној боркињи је реч. Тајда Ратајц има велике планове за своју интернационалну каријеру, и верујемо како ће овај наступ против храбре Италијанке, Аналисе Ла Беле, бити онај који ће знатно утицати на њену каријеру. Са друге стране, Аналиси би победа над реномираном противницом као што је Тајда из корена променила ток каријере. Ризик је велики, али награда би могла бити непроцењива.

Очекује нас бескомпромисна борба и још један врхунски ММА дуел високе класе!Погледајте како је било на претходном „SBC 32 Revenge“ у Бачком Петровцу

 

Преузмите андроид апликацију.