Почетна > Бизнис
Бизнис

Мистер Д стигао до 1.200 ресторана у Србији , доступан у осам градова

Апликација за доставу хране Мистер Д стигла је до 1.200 ресторана, који су остварили сарадњу са овим домаћим сервисом, а он је доступан у осам градова Србије и то у Београду, Новом Саду, Нишу, Чачку, Крагујевцу, Крушевцу, Лесковцу и Панчеву, саопштио је Мистер Д.
Фото: Pexels/Anton

Директор Мистер Д Марко Станковић је изјавио да Мр. Д брине о својим корисницима и да жели да им то и покаже на сваком кораку.

„Управо због њих, редовно радимо на унапређењу како апликације, логистичке и корисничке подршке, тако и на броју и разноврсности ресторана који су свакодневно у понуди. После само осам месеци рада, стигли смо до 1.200 ресторана са којима смо остварили сарадњу, што је велика ствар”, рекао је он.

Из Мр. Д наводе и да свакодневно расте број задовољних корисника који на апликацији редовно могу пронаћи бројне акције и попусте.

„Корисници свакодневно могу пронаћи бројне акције, а тренутно, омиљену храну могу наручити на попусту до 50 одсто. Све док траје сезона годишњих одмора, задовољство нам је ако можемо на било који начин да им олакшамо, како би ове летње дане могли максимално да искористе“ рекао је Станковић.

Додао је да Мр. Д за наредни период планира нова ширења и изненађења.

Апликација Мистер Д Local Food Delivery се може преузети са Аpp или Play stora .

BELEX indeksi negativni na početku nedelje

Преузмите андроид апликацију.