Почетна > Србија
Србија

Милош Вучевић у посети Генералштабу Војске Србије

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић посетио је данас Генералштаб Војске Србије, први пут по ступању на нову дужност.

Фото: PrtSc/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Министра Вучевића испред почасног строја Гарде дочекао је начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић са члановима Колегијума. Тим поводом Вучевић је на свом инстаграм налогу написао следећу објаву:

„Пре свега желим да кажем да је велика част бити члан Владе Републике Србије, и то ресорни министар одбране, и да искажем посебну захвалност начелнику Генералштаба генералу Мојсиловићу, свим старешинама Генералштаба на данашњем састанку, на реферату и обавештењу о стању у Војсци Србије, на анализи безбедносне ситуације и на територији Републике Србије, али и у региону. Као министар одбране и члан Владе Републике Србије, поштујући смернице и налоге председника Републике и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића, и политике Владе Републике Србије, стараћу се, заједно са Генералштабом, да стварамо што боље услове за све припаднике Војске Србије, за бољи животни стандард, за веће плате, за бољу опрему. Војска Србије је спремна да одговори на све изазове и уопште немам дилему да наша Војска зна који су јој основни задаци поштујући наравно политику наше државе“, написао је министар војни Милош Вучевић.

Vučić se sastao sa privrednom delegacijom SAD (FOTO)

 

Преузмите андроид апликацију.