Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Милојевић: Биће ротирања, Војводина нам ништа неће дати „на готово“

„Ротирали смо одређени број играча, а колико ће то да буде у Новом Саду, да ли тројица, четворица или петорица, све зависи од нас, али и од противника. Биће неких промена, али не много“, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић.
Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић
Звезда сутра од 18.55 гостује Новосађанима у заосталом мечу петог кола Супер лиге.

„Не размишљамо о томе да ли је Војводина у кризи, већ идемо са циљем да одиграмо нашу утакмицу и да се подигнемо на ниво на ком можемо да будемо и на ком смо били у многим мечевима. То у каквој су форми, може да буде и плус и минус, јер смо прошле недеље имали противника са низом победа, док је сад другачија ситуација, али добро знамо квалитет Војводине и у стручном штабу и у играчком кадру, тако да се више спремамо на то, него што им пратимо форму“, изјавио је Милојевић.

Звезда ће у Новом саду играти без суспендованог Марка Гобељића, а Милојевић је открио да је Александар Драговић спреман.

„Значи нам што имамо низ од девет победа против Војводине у Новом Саду, али ништа не добијамо на готово. Сутра је нова утакмица у коју морамо да уђемо концентрисано, фокусирано и са еланом, а ако тако буде, резултат не би требало да изостане“, поручио је Милојевић.

Rastavac pred Zvezdu: Nemamo šta da izgubimo, a možemo puno dobiti

Преузмите андроид апликацију.