Почетна > Србија
Србија

Микетић мења тезе: Тврди да му други пакују аферу коју је сам изазвао, жестоко ударио на слободу медија

Интересантно је то што он наводно жели да се повуче из кампање, али је и даље на листи. Значи, хоће функцију и да и даље узима народне паре којима плаћа дрогу.
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

Народни посланик и кандидат за одборника у скупштини Београда Ђорђе Микетић донео је одлуку да се повуче из изборне кампање, саопштио је Владимир Обрадовић.

Кандидат за градоначелника Београда листе Драгана Ђиласа „Србија против насиља“ Владимир Обрадовић изјавио је данас да се кандидат за одборника те листе Ђорђе Микетић, након што је објављен његов експлицитни снимак, повукао из изборне кампање, а да ће тек бити одлучено да ли ће остати на тој листи.

– Микетић се повукао из кампање да она не би била обојена тим таблоидним насловима – рекао је Обрадовић новинарима на Тргу Републике у Београду.

Он је оценио да је случај Микетића и објављивања тог снимка „пример како се власт обрачунава са политичким неистомишљеницима“, па покушао да опере Микетића и најсрамније ударио на власт.

Фото: PrtSc

– Залазе у њихов приватни живот, бавећи се оним што је далеко од изборне кампање – казао је Обрадовић.

Интересантно је то што он наводно жели да се повуче из кампање, али је и даље на листи. Значи, хоће функцију и да и даље узима народне паре којима плаћа дрогу.

Након што се сазнало да се Микетић повлачи из кампање, он се огласио и рекао да ће се у наредном периоду посветити правној борби и тужбама за све „лажи“ и“ намештаљке“ које му се, како наводи, пакују преко „режимских“ таблоида и Вучићевих трбухозбораца, а не кампањом.

Неко њему пакује аферу, коју је сам изазвао?!

Микетић је додао да главни напади на њега долазе од Драгана Ј. Вучићевића, уредника Информера и аналитичара Небојше Крстића и да они траже да се повуче из кампање за изборе.

– Главни напади на мене долазе од Драгана Ј. Вучићевића и Небојше Крстића. Они траже да се повучем из кампање за изборе. Сада је јасно да је то главни циљ Александра Вучића од самог почетка. Они су само, као и увек, извођачи прљавих радова. Нећу приуштити задовољство Вучићу да ме ућутка. Нисам пристао на његове уцене и нисам се уплашио. Сада је време да браним своју породицу и себе. У тој борби нема повлачења. У следећим данима ћу се бавити правном борбом и тужбама за све лажи и намештаљке које ми се пакују преко режимских таблоида и Вучићевих трбухозбораца, а не кампањом. На крају, нећу дозволити Вучићу да угрози победничку кампању за ослобођење нашег Београда – рекао је Микетић.

Ogadi ih narodu, pa se dokopaj fotelje: Opozicija u rasulu – Đilasovi mediji napali Tadića, Radulovića i Jeremića!

Преузмите андроид апликацију.