Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Мијаиловић: Још мало ћутања и ФК Партизан ће нестати

Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић сматра да руководиоци фудбалске секције морају да оду.
Фото: PrtSc/Facebook/Fudbalski klub Partizan

Црно-бели се налазе у великом проблему, пет година не знају за титулу, а после четири кола првенства, већ имају седам бодова заостатка у односу на Црвену звезду.

„Могу да кажем да је очигледно да руководећа гарнитура мора да препусти своје функције способнијим људима“, рекао је Мијаиловић за „Курир“.

Мијаиловић сматра да фудбалски клуб има потенцијал и да треба да се угледа на европске великане.

„Фудбал је ових дана изузетно профитабилан спорт. ФК Партизан је велики фудбалски бренд и сигуран сам да уз добро и домаћинско руковођење велики део клубова у спортском друштву може да живи на рачун фудбалског клуба. Уосталом, таква пракса већ постоји у Европи, погледајте Барселону, Реал, Фенербахче. Морају да се гледају пре свега и свих искључиво интереси клуба, а не једног или групе појединаца. Имовина спортског друштва је недопустиво запуштена“, додао је он.

Мијаиловић је позвао легенде да се огласе и прекину ћутање.

„Жао ми је што легенде којима је део живота био и остао Партизан на све ово ћуте. Тек се понеко огласи, зашто је тако? Траже се кривци у држави, тренерима, спортским радницима, навијачима… А сви знају до чега је и до кога је. Још мало ћутања и бојим се да ће ФК Партизан нестати“, закључио је Мијаиловић.

Mitrović doneo remi Fulamu

Преузмите андроид апликацију.