Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Memento mori: Дом борилачких спортова у Новом Саду са најбољим условима у Европи (ВИДЕО)

Популарност борилачких спортова је последњих година у пуном замаху, како у Србији тако и у читавој Европи. Нови Сад као један од борилачких центара Србије, прати овај тренд. Томе сведочи и тренинг центар у Сремској Каменици – „Memento Mori“, где грађани имају могућност да се окушају у 6 различитих борилачких вештина, као и неколико фитнес варијација тренинга.

Сала величине 1350 квадратних метара, опремљена је свим потребни реквизитима и представља једну од најбољих сала у Европи. Сама чињеница да се у њој одржава толики број различитих спортова, пуно њих у исто време, говори да је реч о врхунским условима за спортисте.

У „Memento mori“ спортском центру можете тренирати: „MMA“, „kick boxing“, „boxing“, „grappling“, „muay thai“, „judo“.

Уз ове борилачке вештине, у овом центру имате могућност и да похађате „cross fit“ тренинге. Такође сви чланови могу да закажу и персоналне (1 на 1) тренинге са неким од тренера. Постоји могућност да се користе услуге сале, без помоћи тренера, у термину „open gym“, сваким радним даном од 9-17 часова и суботом од 9-15ч.

У овој сали се неретко организују и турнири у различитим борилачким спортовима, а „Memento Mori“ је такође дом „MMA“ ријалитија „Ad astra per aspera“.

У нашем видео прилогу можете да погледате како изгледају тренинзи у овом спортском центру, али и да саслушате тренере Милицу и Стефана, као и менаџера Милана, који ће вам открити који су бенефити тренирања у „Memento mori“ тиму.

Spreman za velike stvari – Stefan Zvijer | U oktagonu #23 (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.