Почетна > Бизнис
Бизнис

Међународни сајам технике и техничких достигнућа од 16. до 19. маја у Београду

Међународни сајам технике и техничких достигнућа, на коме ће бити предтављени новитети четврте индустријске револуције – Индустрије 4.0, биће одржан од 16. до 19. маја на Београдском сајму.
Фото: Танјуг/Милош Милојевић

На сајму ће бити представљени домети дигитализације која је унела револуционарне промене у развој и начин пословања компанија, повећање продуктивност и унапређење конкурентности, наведено је на сајту Београдском сајма.

Реч је о иновацијама и новим технологијама, „фабрикама будућности“ и индустријској аутоматизацији, електроенергетици и енергетској инфраструктури.

Овај концепт указује, како је наведено, на нове могућности и изазове, усмерава на препознавање нових утицаја и последица убрзаних техничко-технолошких дешавања.

Да би задржао имиџ најугледније специјализоване развојно-технолошке манифестације у овом делу Европе, Међународни сајам технике и техничких достигнућа покушава да угости све релевантне домаће и бројне стране излагаче, међу којима су и кључни промотери техничко-технолошких трендова у свету.

Dizel i benzin skuplji za tri dinara, dizel 194, benzin 174 dinara

Преузмите андроид апликацију.