Почетна > Бизнис
Бизнис

Међународни сајам наместај од 8. до 13.новембра у Београду

На Београдском сајму ће следеће седмице, од 8. до 13. новембра бити одржане две сајамске манифестације, 58. Међународни сајам намештаја, опреме и унутрашње декорације и 58. Међународни сајам машина и алата за дрвну индустрију, објављено је на сајту Београдског сајма.
Фото: Pixabay/Houseoffanusta

На Међународном сајму намештаја представиће се цела дрвна индустрија, од фазе примарне прераде дрвета до израде финалних производа.

Посетиоци ће моћи да се упознају и са најновјим трендовима у уређењу ентеријера а на сајму ће бити промовисани и производи пратећих индустрија, односно произвођача разних репроматеријала и машина које се користе у производњи намештаја.

Манифестација је, наводи се на сајту Београдског сајма, недавно доживела значајан редизајн и искорак у два правца и то у концептуалном смислу програмским акцентовањем дизајнерски орјентисаних компанија, а на бизнис плану јачањем пословне посете кроз увођење Хостид бајерс (Хостед Буyерс) програма.

Увођење тог програма и присуство светских и регионалних купаца на Сајму отворило је могућности за, како се наводи, нове пословне аранжмане, пласирање домаћег намештаја на нова тржишта и подстицај извоза.

Очекује се учешће великог броја престижних компанија а

врхунац манифестације је додела награда Златни кључ које интернационални жири додељује најуспешнијим излагачима.

Dobri poslovni rezultati i povećanje plata u Pošti Srbije

Преузмите андроид апликацију.