Почетна > Нови Сад > Актуелно

Актуелно Нови Сад

Међународна изложба златарства и часовничарства “Сјај” на Новосадском сајму

Међународна изложба златарства и часовничарства “Сјај” на Новосадском сајму од 8. до 11. априла.
Фото: PrtSc/sajam.net/sr

„Сјај“ је јединствена приредба, посвећена пре свега стручној публици, која се организује у циљу унапређења пословних контаката и размене искустава, како са излагачима из Србије, тако и са професионалцима из области златарства и часовничарства из иностранства.

Поред промоције накита и часовника, изложба је прилика и за представљање нових технологија у обради племенитих метала, драгог и полудрагог камења и израде накита и часовника, као и повезивање научних сегмената с практичним применама у уже стручним областима као што су јувелирство и гемологија.

„Сјај“ је више од две деценије место струковних, еснафских и пословних сусрета, златара и часовничара, као и свих љубитеља драгоцених метала и драгуља.

Нуди јединствену прилику за представљање нових технологија у обради племенитих метала, колекције драгог и полудрагог камења, изради накита и часовника.

Посебан део манифестације представља оцењивање квалитета на којем стручна комисија вреднује квалитет изложених експоната, а најуспешнијим излагачима уручују се престижна признања Новосадског сајма.

Све детаље можете наћи на сајту организатора.

Dešavanja u Novom Sadu u mesecu aprilu

Преузмите андроид апликацију.