Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Матијашевић: Чукарички ће сигурно играти Европу

Спортски директор фудбалског клуба Чукарички Владимир Матијашевић изјавио је у интервјуу за Моцартспорт да ће београдски клуб сигурно играти Европу.
Фото: PrtSc/Facebook/FK Čukarički

Чукарички је тренутно на четвртој позицији на табели Суперлиге Србије са 53 освојена бода.

„Људи причају о буџетима и заради Чукаричког, али ми од ФШ имамо све укупно 400-500 хиљада евра, а буџет нам је 4,5 милиона. То је велика разлика. Овде ништа не касни, а морамо да направимо тај буџет. Зато и тежимо да изборимо пласман у Европу. Планирамо откуп Лучића, Бадамосија и Сисока, то нам је приоритет до краја маја. За неке од њих већ имамо и понуде. Долазак нових играча зависи од одлазака, али видећемо, можда ћемо вратити неке играче са позајмице“, изјавио је Матијешевић.

Додаје да клубу није циљ да сезону заврши као други на табели.

„Волео бих неке ствари да се десе, али морам да будем реалан. ТСЦ игра најлепши фудбал тренутно. Упаковани су као тим и заслужују да буду други. Не могу да лажем, то је искрено, надам се да ми са искуством и индивидуалним квалитетом можемо нешто више да урадимо. Чукарички ће сигурно играти Европу, који ћемо бити није реално сада да се прича. Нисам задовољан формом, али јесам резултатима и главама играча, јер су у неким утакмицама правили преокрете“, изјавио је Матијашевић.

Košarkaši Partizana večeras dočekuju Olimpijakos u 30. kolu Evrolige

Преузмите андроид апликацију.