Почетна > Индекс

Актуелно Индекс Нови Сад

Манифестација „Недеља отворених врата“ на Академији уметности 27. фебруара

Свечано отварање манифестације “Недеља отворених врата” на Академији уметности Нови Сад и пријем средњошколаца биће одржанo у понедељак, 27. фебруара 2023. у Мултимедијалном центру Академије уметности Нови Сад са почетком у 10 часова.
Фото: Pexels/Pixabay

Средњошколце и све заинтересоване за студије на Академији уметности ће на пријему поздравити проф. Синиша Бокан, декан Академије уметности Нови Сад.

Након свечаног дела, посетиоци Академије имаће прилику да се упознају и разговарају са професорима о пријемном испиту, начину студирања, а такође ће им бити представљени студијски програми који се реализују на Академији уметности Нови Сад.

Средњошколци ће у понедељак на свечаном пријему добити распореде „отворених предавања“ и консултација. На „отвореним предавањима“ средњошколци ће имати прилику да учествују у наставном процесу.

Академија уметности у Новом Саду кроз манифестацију “Недеља отворених врата” отвара своја врата за средњошколце и све заинтересоване за студије у сва три објеката на Петроварадинској тврђави, у Косовској 33 и у објекту који се налази у Ђуре Јакшића 7.

Недеља отворених врата се организује за све студијске програме Академије уметности Нови Сад осим за студијски програм Глума на српском језику.

За студијски програм Глума на српском језику термин консултација ће бити накнадно објављен.

Akcija „Budi student jedan dan“ na PMF-u od 27. februara do 3. marta

Преузмите андроид апликацију.