Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Малдини у сукобу са власницима Милана

Технички директор Милана Паоло Малдини изјавио је да се не слаже с стратегијом клуба коју воде власници италијанског шампиона, преноси „Газета дело Спорт“.
Фото: Wikimedia Commons/robin bosПаоло 

Милан је ове сезоне освојио титулу у Серији А и то први пут после 2011. године, италијански медији наводе да је Малдини један од најзаслужнијих за освајање „Скудета“, међутим легендарни капитен „росонера“ тврди да се компанија „Елиот менаџмент корпорацион“ лоше односе према њему и његовим помоћницима.

Он је подсетио да су власници клуба 2020. године хтели да тренер Милана буде Ралф Рангник, али је Малдини био против.

„Мој уговор ускоро истиче, а још нисам потписао нови. Кад узмемо у обзир шта смо све урадили и што се догодило с Рангником, сматрам увредљивим и некоректним да власници још нису разговарали са нама. Они могу да кажу да нисмо урадили довољно добар посао, а ја могу да кажем да ми се не свиђа стратегија. Навијачима Милана желим да гарантујем победе, али ја нисам права особа за пројекат који не доноси победе. То не бих могао да радим“, рекао је Малдини.

Италијански медији наводе да садашњи власници клуба желе да продају Милан, а највеће интересовање је за сада показала компанија „Редбирд капитал“.

Real najbogatiji evropski klub, prati ga Junajted

Преузмите андроид апликацију.