Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Маја Огњеновић: Са оваквим приступом немамо чему да се надамо

Капитен женске одбојкашке репрезентације Србије Маја Огњеновић сматра да би морало да се поради на мотивацији пред завршницу Еуроволеја.
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

Изабранице Зорана Терзића су и даље без пораза, у осмини финала су прегазиле Мађарску, наредни противник је Француска, у среду од 20.00.

„Причали смо пуно пута колико је тешко мотивисати се у утакмицама које су унапред добијене. Мораћемо да порадимо на томе јер опет нас очекује Француска, која је озбиљан противник, али коју смо добили глатко у групи. Подигле су форму, победиле Белгију и Хрватску. Оваквим или сличним приступом не можемо се надати ничему добром. Свесне смо и то је позитивна ствар јер видимо да овако не иде и да је тешко да се игра и да не долазимо до неке жељене игре и форме“, рекла је Маја Огњеновић и додала:

„Надам се да ћемо до среде порадити на жељи и да више бацимо акценат на нас јер ми када смо на терену и на 100 одсто – не постоји противник који може да нам се супротстави.“

Маја ће у среду одиграти 300. утакмицу за национални тим.

„Нисам знала. Сигурно да може, то је огроман број утакмица. Кад се осврнем и видим колико година је прошло и такмичења, онда 300 звучи мало. Мислила сам да можда има и више. То може да буде мотив.“

Огњеновићева је против Азербејџана паузирала, док је против Русије одиграла само прва два сета.

Каже да није било ништа озбиљно.

„Боље је много. Очигледно је дошло до хроничног премора код мене. Та два дана сам се осећала лоше, имала сам високу температуру. То је био један дан, протутњало је и пријало ми је што сам и против Русије два сета одморила“, закључила је она.

Још вести из спорта прочитајте овде.

 

Преузмите андроид апликацију.