Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Лука Митровић: Увек је лепо кад се побеђује, радујемо се мечу са Барселоном

Увек је лепо кад се побеђује, у неку руку еуфорија у јавности и међу навијачима је оправдана, а код нас је поприлично смирено и трудимо се да останемо на земљи, рекао је кошаркаш Црвене звезде Лука Митровић.
Фото: АБА лига/Драгана Стјепановић

„Размишљамо само о наредном дану, тренингу, противнику, али да нам прија све ово – прија. Увек је лепо кад се побеђује, између осталог због тога и тренирамо и због тога смо се окупили тамо негде у августу, засад је све потаман“, изјавио је Митровић Танјугу.

Звезда је после доласка тренера Душка Ивановића у фантастичној серији резултата, тренутно је на осмој позицији у Евролиги са скором 8-7, а у петак од 19 сати следи велики изазов – дуел против Барселоне у „распродатој“ дворани Александар Николић.

„Барселона само као име привлачи доста пажње, а да не говоримо о њиховом играчком кадру и квалитету који посудују, претходних пар сезона, нарочита ове, можда је ово и њихов најбољи састав у претходном периподу. То је тим који је састављен да претендује на врх Евролиге и сигурно ће тамо и бити. Увек је задовољство играти и одмеравати снаге са њима“, поручио је Митровић и додао да није размењивао поруке са некадашњим саиграчем Николом Калинићем, али да хоће, тек, после утакмице.

Ivana Vuleta i Zurabi Datunašvili najbolji sportisti Srbije za 2022. godinu

Преузмите андроид апликацију.