Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Лудило: Опозиционар који је осумњичен за пожар, критикује град због пожара!

Није ништа ново ни изненађујуће да опозициони лидери лешинарски користе трагедије за јефтине политичке поене, али је овом случају лудило отишло још даље: Акција прогресивне Војводине, покрет на чијем је челу Александар Јовановић, оптужен за подметање пожара у скејт парку пре свега неколико дана, оптужује град за пожар у насељу Бангладеш! Другим речима, пироман је ударио на ватрогасце и то чини гласно и без срамоте!
Фото: Prt.Sc

У наставку саопштења, Јовановић оптужује актуелну власт и градоначелника Ђурића и за лоше и небезбедне услове у Бангладешу, заборављајући да то неусловно насеље надомак Новог Сада не постоји од 2012. године, већ од давне 1972. године.

Поставља се питање зашто Александар Јовановић, као председник скупштине града и највиши функционер власти ништа по том питању није урадио од 2008. до 2012. до када му је трајао мандат. Да ствар буде још луђа, управо је Јовановић и у новој власти имао директну одговорност и шансу да се позабави питањем Бангладеша, имајући у виду да је две године радио у ЈП “Урбанизму”, и то на месту руководиоца Службе за друштвене аспекте просторног и урбанистичког планирања!

Крстан Марковић

Naslednica Stefana Milenkovića zablistala: Lana Zorjan dobitnica najznačajnijeg priznanja klasične muzike na svetu (FOTO)

 

Преузмите андроид апликацију.