Почетна > Србија
Србија

Лучић: Телеком Србија интернационализује своје серије

Освајањем награда на овогодишњем Сарајево филм фестивалу, компанија Телеком Србија добила је још једну потврду квалитета из региона када је реч о продукцији серијског и филмског садржаја, саопштили су из Телекома.
телеком
Фото: Wikimedia Commons

Занимљивост садржаја Телекома Србија препозната је и кроз чак 27 номинација у различитим категоријама, а регионални продукцијски лидер представио је и своје будуће пројекте који су одушевили публику.

„Телеком Србија наставља мисију интернационализације својих серија и популаризације домаће кинематографије. Чињеница да креирамо серије које су гледане на пет континената даје нам ветар у леђа да будемо још бољи и креативнији и да сваке године померамо границе квалитета продукције промовишући тако наш регион као плодно тло за стварање квалитетног садржаја“, изјавио је Владимир Лучић, генерални директор компаније Телеком Србија.

За Срце Сарајева, награду фестивала, било је номиновано чак седам пројеката Телекома Србија у свим категоријама – „Беса 2“, „Убице мога оца 5“, „Чудне љубави“, „Блок 27“, „Сложна браћа 2“, „Мочвара 2“ и „Црна свадба“.

Највећи број номинација, у до сада најјачој конкуренцији, само је једна од потврда највишег квалитета продукције Телекома Србија.

Телеком Србија наставља са производњом врхунског садржаја, па су представнице ове компаније Марина Гаровић и Јасмина Лакобрија са ауторима серија представиле неке од будућих пројеката продукције Телекома Србија, као што су серије „Воља синовљева“, „Бунар“, „Шетња са лавом“, „Посета“, „Пасјача“ и „Немирни“.

Позитивне реакције публике недвосмислено указују да са нестрпљењем очекују нове пројекте и да ће у будућности можда неки од њих бити главни претенденти за награде овог фестивала.

Двадесетосми по реду Сарајево Филм Фестивал и ове године је окупио најуспешније представнике филмске индустрије из региона и света, у циљу међународне промоције регионалних филмова, талената и будућих пројеката.

Током осам дана трајања фестивала, више стотина медијских и телевизијских стручњака и критичара сведочило је великом успеху продукцијске куће Телекома Србија и уживало у најновијим достигнућима регионалне и светске кинематографије.

Telekom Srbija u ovoj godini beleži rast prihoda od 17%

Преузмите андроид апликацију.