Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Лосос са хрскавом корицом у ресторану „Трезор“ (ВИДЕО)

На само четири минута од центра града налази се потпуно нови кафе-ресторан “Трезор“, у којем савршено уклопљено све добро на шта су наши суграђани навикли, заједно са свим оним што нам је фалило.
Фото: Градске инфо

“Трезор“ се налази у улици Јаше Игњатовића 2, у продужетку Гундулићеве улице и иако постоји свега неколико месеци, већ је постао једно од омиљених локалних места.

Да ли због квалитетне клопе, изузетно пријатног особља, или врхунских “Evergreen“ хитова који употпуњују атмосферу, али верујемо да ћете и ви након прве посете овом локалу сигурно доћи поново.

Један је од два ретка кафића у нашем граду који користи ‘’Premium Julius Poesia’’ кафу, па чак и да нисте врсни познавалац кафе немогуће је да не приметите разлику и констатујете да овако лепу кафу до сада нисте пили.

Јединствени су по много ствари, а како се налазе између два дечја игралишта потрудили су се и да служе најлепши ирски сладолед какав у Новом Саду постоји само још у ‘’McDonald’s-u’’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kafe & Restoran Trezor (@trezor.ns)

Иако се налази у густо насељеном делу Подбаре, приликом доласка нећете морати да бринете о томе да ли ћете пронаћи паркинг место јер је у склопу ресторана обезбеђен велики паркинг за госте “Трезора“.

Што се клопе тиче, било нам је веома тешко, готво немогуће, одлучити се само за једно јело са менија. Оброци су обилни, а цене коректне и сразмерне свим другим локалима широм Новог Сада.

Доручак се служи до 12 часова, а фантастично је што вегани и они који посте више нису ограничени само на веге сендвиче, већ могу да поједу конкретне и нутритивно богате оброке.

Избора за ручак је тако много…
Фото: Градске инфо

Приликом наше претходне посете, хрскави лосос који су нам спремили одвео нас је у неке топлије крајеве, на Медитеран.

Његова припрема није компликована. Прво се формира хрскава корица од сусама, након чега се и лосос термички обрађује. Уз лосос се служи ароматизована рижа, која због шафрана има неодољиву жуту боју, а сјајан укус додају јој капри и чери парадајз.

Било да конзумирате месо и млечне производе, рибу или искључиво живите на биљној исхрани, из ресторана “Трезор“ сигурно нећете отићи гладни и незадовољни.

Нећемо вам рећи да је вредно долазити на ово место, рећи ћемо вам само да морате отићи макар једном да се уверите у ствари које смо вам написали, а да ћете се после тога самоиницијативно изнова враћати… у то не сумњамо!

 

Преузмите андроид апликацију.