Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Љубавни консултант открива од каквих мушкараца жене беже

А ево и које грешке чине жене!
Фото: Pexels/Vera Arsić

Тренер за упознавање и везе открила је једну од највећих невоља за жене на првим састанцима – мушкарце који причају о себи целе ноћи.

Луен Ворд из Перта каже да мушкарац који говори само о себи може показати недостатак самопоуздања, што му може дати више „женске енергије“ која има тенденцију да одврати жене.

Уместо тога, гуру за проводаџисање истиче да разговори на састанцима треба да буду као тениски меч где свака особа иде напред-назад, поставља и одговара на питања како бисте сазнали више једни о другоме.

Луен објашњава да мушкарци који све време причају о себи изазивају два негативна рефлекса и реакције.

– Говорећи о свим својим достигнућима и говорећи о имовини коју поседујете и свим стварима које сте радили, то радите да бисте покушали да импресионирате даму. Осећате да ништа друго „не доносите за сто“, да јој се нећете свидети само због вас, тако да показујете недостатак самопоуздања и ако постоји једна ствар која ће одбити жену је човек који нема поверења, првенствено у себе.

Она је на Инстаграму поделила видео у којем објашњава зашто и мушкарци и жене треба да избегавају да кажу: „Немам никаква очекивања“.

На Инстаграму, госпођа Ворд је поставила питање да ли је могуће да неко излази без икаквих очекивања и да ли постоји „скривено значење“ које би могло бити „наранџаста застава“.

– Ове мале лажи нису велике црвене заставице, али су свакако наранџасте заставице и могу вам дати увид у то како емотивно размишља онај са ким сте на састанку и да ли вам губе време – рекла је.

Она је истакала и шта су по њеном мишљењу највеће грешке које праве оба пола.

МУШКАРЦИ

1. Кукање због бивше или друге жене

2. Стално говоре о себи без постављања питања

3. Позивају на састанак само путем поруке

4. Говоре женама да је њима лакше него мушкарцима

5. Не улажу једнак напор у презентацију себе

ЖЕНЕ

1. Одвајање целог сата за шминкање пред недељни доручак

2. Рећи: „Не треба ми мушкарац“

3. Превише жудње и пречесто слање порука

4. Преосетљивост и плакање као стратегија

5. Рећи: „Могао би да будеш убица или силоватељ, колико знам“

Zašto se ljudi češkaju po glavi kada razmišljaju? Evo šta misle psiholozi

Преузмите андроид апликацију.