Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Лишћевић: Први меч је најтежи!

Пресекле су нас неке одлуке на почетку, а потом смо без потребе журили. У наставку смо пришли на два разлике, али онда смо имали превише промашаја и изгубљених лопти, рекао је селектор рукометашица Србије Урош Брегар после пораза од Шведске (27:21) на старту Европског првенства.
Фото: Рукометни савез Србије

„На овакав начин не можемо да добијемо Шведску. Противник нас није изненадио ни са чим, брза игра, скандинавски рукомет. Ми нисмо одрадили неке ствари у нападу како смо могли, превише неискоришћћених напада и кажјавали су нас без проблема“, изјавио је Брегар.

Српска рукометашица Кристина Лишчевић истакла је да је прва утакмица на турниру увек најтежа.

„Свакако смо провели доста времена студирајући екипу Шведске, они ништа променили нису, а ми једноставно нисмо пратили систем одбране, нити смо пратили систем у нападу, а када смо и долазиле у неке ситуације, промашиле смо и зато је такав крајњи резултат. У недељу нас очекује утакмица проитив Данске, такође скандинавске екипе која игра брзо, слично Шведској. Биће тешко у сваком случају. Детаљније анализе тек следе и потрудићемо се да пружимо све од себе“, рекла је Лишчевић.

Đoković: Jedan od najboljih mečeva ove godine

Преузмите андроид апликацију.