Уколико често користите даску за сечење у кухињи, онда знате колико је некад тешко добро је опрати. Посебно ако волите да користите оне дрвене, које су заправо и здравије од оних које су пластичне или од неких других материјала.

Због честог спирања под млазом воде само да се очисте остаци на њој, може да се створи црна флека или да постане љигава. Да се то не би дешавало и да не бисте свако мало куповали нову даску за сечење, најбоље да је с времена на време добро оперете. За то ће вам помоћи лимун и со.
Иако ће многи ова два састојка повезати са текилом, они могу помоћи и у чишћењу у кухињи.
Потребно је да на даску поспете со, посебно мало већу количину на местима на којима је најпотребније чишћење, а потом узмете половину лимуна и почнете да прелазите преко посуте соли.
Та киселина из жутог воћа помоћи ће у комбинацији са соли да се отарасите прљавштине.
Za one s kratkim fitiljem: Efikasni trikovi koji će vam pomoći da savladate bes
Преузмите андроид апликацију.