Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Демијен Лилард све даље од екипе Мајамија

Главно питање овог лета у НБА свету је где ће Демијен Лилард наставити каријеру?
Фото: Танјуг/AP Photo/Craig Mitchelldyer

Десило се оно незамисливо, затражио је трејд из Портланда, а као једина опција се истакао Мајами. Освануле су и неке старе објаве у којима се види да је навијач тима за Флориде, али можда на заврши тамо.

Из више извора НБА инсајдера стиже информација да се Мајами полако повлачи.

Тако Адријан Војнаровски доноси информацију да тај тим није ни учествовао у последњој рунди преговора за искусног плејмејкера.

„Ти преговори су се интезивирали претходне недеље, али и даље нема речи о трејду. За сада једина страна која није била њихов део је Мајами Хит“, истакао је популарни Вој.

На то се надовезао и Брајан Виндхорст који је истакао да у Мајамију нису запели да по сваку цену доведу Лиларда, док Џејк Фишер доноси новост о пар нових тимова који су спремни да доведу Лиларда ако овај по сваку цену жели да оде, чак иако наредна дестинација не буде Мајами.

„Торонто и Чикаго су биле две потенцијалне дестинације о којима се највише причало. И док неки из НБА очекују да Портланд почне преговоре са Мајамијем пре него што финализира договор са неким другим, екипа Хита није била у недавним дијалозима у вези са Лилардом“, истакао је новинар „Јаху Спорта“.

Остаје да се види шта ће нам ова „сапуница“ донети до краја, а већ има оних који би да виде Тајлера Хира у својим редовима, шутера који ће готово сигурно бити укључен у пакет за Лиларда уколико Мајами крене по њега.

Јута, Чикаго, Шарллот и Бруклин су све потенцијалне дестинације за некадашњег најбољег шестог играча лиге.

Godinu dana nove uprave Vojvodine: Dug je prepolovljen, renovira se stadion, a titula se napada za dve godine

 

Преузмите андроид апликацију.