Почетна > Бизнис
Бизнис

Лидл из предострожности повлачи пар производа

Лидл Србија је из предострожности из продаје повукао неколико производа произвођача Пак Рампарт из Високог из Босне и Херцеговине, речено је Танјугу у Лидлу.
Фото: PrtSc/Juka/YouTube

Реч је о „тастино” наполитанкама са укусом какао-вафел производ са 72 процента какао пуњења, 800 грама, затим „тастино” наполитанкама са укусом лешника-вафел производ са 72 одсто пуњења са укусом лешника, 800 грама, тастино вафел са какао пуњењем-вафел производ са 80 одсто какао пуњења, 200 грама.

Такође, и вафел са пуњењем укуса лешника-вафел производ са 80 процената пуњења са укусом лешника, 200 грама и тастино вафел са какао преливом-вафел производ са 57 одсто какао пуњења, преливен са 20 одсто какао прелива, 200 грама.

Како наводе из Лидла, ови производи се повлаче због могућности присуства бактерије салмонеле, с обзиром да је редовном контролом у Хрватској, утврђено њено присуство у две производне партије.

Узорци производа са полица у Србији послати су ради детаљне провере локалним лабораторијама, о чему су обавештене надлежне институције, кажу у Лидлу и позивају потрошаче да ако имају неки од ових производа, да их не конзумирају него да их врате у било коју Лидлову продавницу, а новац ће им бити враћен уз рачун, али и без њега.

Nafta poskupela na 91 dolar po barelu uoči sastanka OPEK+

Преузмите андроид апликацију.