Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Критична маса вози први пут ове године у петак, 31. марта

Критична маса: “Лепо време = вожња бајсом!”.
Фото: Градске инфо

Коначно је дошао и тај дан – ПРОЛЕЋЕ. А доласком пролећа и лепог времена, долази и Новосадска критична маса на улице нашег града.

Дотегните кочнице, наштелујте мењаче, проверите ваздух у гумама, и будите спремни да завртите педале у петак 31. марта у 17:00 часова у Лиманском парку.

Временска прогноза обећава топло време,тако да је лепа и угодна вожња загарантована.

Иако је време лепо, пред почетак пролећа нас је затекла једна тужна вест, напустио нас је један од редовних посетилаца Новосадске критичне масе, и одличан фотограф – Јан Вало.

У његову част, после вожње организујемо пројекцију његових фотографија у Омладинском центру ОПЕНС, адреса је Булевар деспота Стефана 5.

Било да учествујете у вожњи или не, позивамо вас да нам се придружите на овој пројекцији Јанових фотографија чије савршенство оставља без даха.

Полазак вожње је са платоа Митра Суботића Субе, излазак кроз парк на Булевар деспота Стефана, даље кретање улицама: Балзакова, 1300 каплара, Рибарско острво, Подунавска, Шумска, Рудничка, Фејеш Кларе, Станоја Главаша, Шарпланинска, Булевар патријарха Павла, Булевар цара Лазара, Иве Андрића, Народног Фронта где се вожња завршава на платоу Митра Суботића Субе са уласком из правца Булевара ослобођења.

Вожња у просеку траје нешто јаче од сат времена, врло лаганим тепом што би значило да су сви суграђани добродошли и они са најмањим бициклима и они са највише животног искуства!

Kostimirani i vedrih lica – učenici OŠ „Dušan Radović“ pokazali svoj cirkuski performans (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.