Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Краљица техна Фатима Хаџи 3. јуна на „Green Love“ фестивалу

Прво овогодишње летње издање „Green Love“ фестивала биће уприличено 3. јуна на Новосадском сајму.
Фото: Green Love Festival

Под ведрим небом, поново ће дах зелене магије прострујати, те ће тако у Нови Сад довести краљицу техна Фатиму Хаџи, а уз њу ће наступити и добро познати Милиш Вујовић и „Sesha“.

Невероватна енергија и аутентични музички укус карактеришу моћну ди-џеј даму Фатиму Хаџи, која ће 3. јуна на Новосадском сајму још једном публику винути у небеса те приредити журку за памћење.

Ако сте смели, иновативни и немилосрдни као што је и она сама, ово вече ће представљати прави хепенинг када је реч о електронској ди-џеј сцени.

Фатима Хаџи, Шпањолка арапског порекла спаја аналогне, класичне али и најмодерније звуке и то у комбинацији са звуцима својих предака. Она је мајстор за представљање егзотичних афричких корена. Фатима ће вас загрејати до усијања.

Исто вече, наступиће и добро познати Милош Вујовић, који не престаје да осваја све обожаваоце техна и са којим је луда ноћ загарантована, као и млада „Sesha“ која ће јако завртети денс флор.

Фото: Green Love Festival

Улазнице сви заинтересовани, могу пронаћи на свим „Gigstix“ продајним местима, по цени од 790 динара.

„Green Love“ се наставља 17. јуна

Одмах након спектакла почетком јуна, у ведром духу „Green Love“ фестивал се наставља и 17. јуна када ће наступити ди-џеј „Klangkuenstler“ који ће наступити први пут у Новом Саду и тако учинити лето још врелијим.

Ко ће наступити уз њега, у вечери 17. јуна, ускоро ћете сазнати!

Детаљне информације, сви заинтересовани могу пронаћи на Фејсбук и Инстаграм страници „Green Love“ фестивала.


Ovonedeljna dešavanja u Domu kulture

Преузмите андроид апликацију.