Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Контроверзни амерички бенд Менторс и италијански бенд „Mass Crysis“ 5. јуна у СКЦНС Фабрици

Амерички heavy/thrash/punk metal бенд Менторс наступиће 5. јуна у СКЦНС Фабрици, а уз њих ће наступити и италијански thrash metal bенд Mass Crysis.
Фото: PrtSc/skcns.org

Бенд Менторс је настао у Сијетлу 1976. године и до сада је објавио седам студијских албума. Бенд је до 1997. године предводио бубњар/певач Елдон „El Duce“ Хоке, након чије погибије бенд смањује активности.

Касније се окупљају у новој постави коју и данас чине гитариста Ерик Карлсон, басиста Стеве Броy и бубњар/вокал Мед Дог.

Познати су по провокативним, театралним наступима уживо, који изводе костимирани и маскирани, а за њих кажу да комбинују мизантропију ГГ Алина (али са много више хумора) и театралност Киса (али са знатно мање новца).

„Mass Crysis“ je thrash metal пројекат који је настао 2011. године у италијанском граду Перуђа. Бенд је почео да свира широм Италије 2012, а 2013. је објавио ЕП „Die Totale“, који су промовисали на турнеји по источној Европи, наступајући уз бенд Неурастхениа.

Након промене поставе, ове године су објавили „Imposing Truck“, који тренутно промовишу на турнеји по источној Европи.

Улазнице могу да се купе онлајн као и на продајним местима Гигстиxа. Цена у претпродаји је 800 динара, а на дан концерта цена улазнице биће 1.000 динара. Билетарница и врата Фабрике отварају се у 20 часова, а концерт ће почети у 21 час.

Koncert „Ritam Evrope!“ premešten u SKCNS Fabriku

Преузмите андроид апликацију.