Почетна > Нови Сад
Актуелно Индекс Нови Сад

Конкурс за студенте новосадских домова – тражи се текст о омиљеном крају града

Поводом 8. септембра Међународног дана писмености Студентски центар Нови Сад је у сарадњи са Градском библиотеком, Студентским центром Нови Сад и Спенсом, расписао наградни конкурс за студенте који живе у студентским домовима у Новом Саду „Срце мог града“.
Фото: Unsplash/Christin Hume

Студенти треба да на имејл studentskicentarnovisad@gmail.com пошаљу текст до 500 карактера којим ће описати свој омиљени део Новог Сада.

Победник конкурса добиће бесплатну чланарину у Градској библиотеци града Новог Сада,  пропусницу за улазак на базене ЈП СПЦ „Војоводина“ и бесплатну исхрану у студентском ресторану. А аутори другопласираног и трећепласираног текста добиће бесплатан улаз за све програме Студентског културног центра до краја године. Сва три награђена рада биће објављена на званичној презентацији СЦНС-а.

„Нови Сад је град великог и отвореног срца, град великих могућности у ком ће студенти стећи академско образовање, остварити важне контакте и упознати пријатеље за цео живот. Нови Сад је град у ком ће многи по заврштку студија наставити да живе, започну каријеру и заснују породицу. Нови Сад је град који ће одредити њихову будућност. И зато смо сматрали да је 8. септембар добар повод да сваки студент који жели, напише своју ипресију о делу, или деловима Новог Сада које највише воли“, рекао је директор СЦНС Нови Сад Зоран Мартиновић.

Конкурс траје седам дана, од 8. до 15. септембра. Радове ће оцењивати стручна комисија. Резултати ће бити објављени до 20. септембра.

Raspisan konkurs za upis na studije Vibro-akustičkog inženjerstva

Преузмите андроид апликацију.