Почетна > Србија
Бизнис Србија

Конкурс енергетске санације кућа и зграда до 15. октобра

Грађани Ниша до 15 октобра могу да се пријаве на конкурс за мере енергетске санације породичних кућа, станова и стамбених зграда које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградњу соларних колектора за централну припрему потрошње топле воде.
Фото: Wikimedia Commons/Intermedichbo

Руководилац Сектора за планирање и управљање пројектима Канцеларије за локални економски развој Иван Павловић навео је да је Министарство рударства и енергетике и Град Ниш ове године обезбедили су 34 милиона динара за овај конкурс што је дупло више у односу на раније реализовани јавни позив.

На основу искустава и сугестија грађана, поступак пријављивања је сада једноставнији како за домаћинства, тако и стамбене заједнице, наводи се на сајту града.

Конкурсна документација за Јавни позив може се преузети на званичној интернет страници Града Ниша www.ни.рс и званичној интернет страници Канцеларије за локални економски развој www.investnis.rs или на шалтерима Јединственог управног места у улици Николе Пашића бр. 24 у том граду.

Све потребне информације могу се добити у Канцеларији за локални економски развој на телефон 018/504-658.

EK preporučila zamrzavanje 7,5 milijardi evra za Mađarsku

Преузмите андроид апликацију.