Почетна > Индекс

Актуелно Индекс Нови Сад

Конференција студената Економског факултета и ове године на Златибору (ВИДЕО)

Студентска конференција Економског факултета у Суботици ове године ће бити одржана од 20. до 23. фебруара у студентском одмаралишту Ратко Митровић на Златибору.

У разговору са Луком Јањићем, студентом продеканом Економског факултета у Суботици, покушали смо да сазнамо нешто више о овогодишњој конференцији.

Конференција која је полако постала традиција на Економском факултету, организује се сваке академске школске године у месецу фебруару.

Организатори овогодишње конференције су Студентски парламент Економског факултета и Организација студената Економског факултета у Суботици, а Конференција се организује девети пут и подржана је од стране Економског факултета у Суботици.

На конференцији ће учешће узети преко 450 студената, а због великог интересовања студената за учешће на Конференцији, организатори су обезбедили два термина ове године.

Сви који не буду успели да се пријаве за учешће у првом термину, имаће прилику да се пријаве за учешће на Конференцији од 27. фебруара до 2. марта 2023. године.

Могућност учешћа имају сви студенти Универзитета у Новом Саду.

Студенти ће на Конференцији имати прилику да стекну нова знања из области економских наука, али и да покушају да себи обезбеде праксу у некој од компанија, које ће бити учесници овогодишње конференције.

Такође, студенти ће имати прилику да се боље упознају, друже и стекну нова, практична знања.

Фото: Градске инфо
Велики број студената током студирања осим формалног дела образовања не учествује и не схвата значај неформалног дела образовања.

Данас тај сегмент има огромну улогу у процесима Високог образовања и едукације студената и управо овај вид самоорганизовања студената, представља одличну подлогу која је студентима неопходна за даљу афирмацију.

Pitali smo studente: Zašto ste upisali Poljoprivredni fakultet? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.