Почетна > Бизнис
Бизнис

Конференција Дигитал 2022 у Београду 15. и 16. септембра

Регионална конференција о трендовима у телекомуникацијама и медијима Дигитал 2022 биће одржана 15. и 16. септембра у хотелу Метропол у Београду.
Фото: Unsplash/nattanan23

Осим министарке трговине, туризма и телекомуникација Татјане Матић и министарке културе и информисања Маје Гојковић на конференцији ће говорити амбасадори Италије, Јапана и Републике Кореје у Србији као и директор Телекома Србија Владимир Лучић.

Конференција окупља тржишне лидере, познаваоце телекомунијација и свих врста медија, као и представнике многих индустрија које покрећу привреду у Србији, који ће такође пренети своја искуства и идеје.

Кроз панел дискусије, предавања и студије случајева ће бити представљено како је изгледао и како ће изгледати свет медија, телекомуникација и дигиталних трендова и које теме ће обележити наредни период у овим областима.

Биће представљено шта се у протеклих годину дана дешавало у свету информационих и телекомуникационих технологија, који су изазови бесконтактног плаћања, затим на који начин је дигитализација променила музичку индустрију и како доприноси развоју бендова, а говориће се и о процвату филмске и телевизијске продукције.

Такође, теме ће обухватати и српску ИТ сцену у протеклих годину дана, као и питања како се стварају популарни дигитални производи и да ли смо безбедни у виртуелном свету, затим шта је ново на сцени друштвених медија у нашем региону.

Srednji kurs dinara 117,3202 za evro

 

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке