Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Концерт групе „Буч Кесиди“ 20. маја на Спенсу

Популарни панчевачки двојац Буч Кесиди свој највећи новосадски концерт у досадашњој каријери и то 20. маја на новосадском Спенсу (мала сала).
Фото: PrtSc/Facebook.com

Продаја ограниченог броја улазница по промо ценама од 1200 за трибине и 1400 динара за партер почела је у четвртак, 19. јануара свих продајних места „Gigstix“.

“Први самостални концерт који смо свирали након што је објављен албум “Еуфорија” био је концерт у Новом Саду – концерт је био пун и публика је била предивна, знала је текстове свих песама иако је албум изашао пре само три дана. Било је невероватно искуство и савршен почетак успешне турнеје.

Од тада знамо да нам концерт у Новом Саду доноси срећу и да и овај низ највећих концерата до сада морамо да почнемо управо у овом граду”, наводе Зоран и Лука.

Концерти најављују трећи студијски албум бенда који ће бити објављен ове године, а који најављује сингл “Цуримо по асфалту”. Следећи сингл који нас очекује биће рокенрол хит под називом “Скупи снагу” и биће објављен у фебруару.
Буч Кесиди је без сумње најзначајније регионално музичко име у задњих неколико година.

Нови албум долази након великог успеха албума “Еуфорија” и истоимене турнеје с којом су обишли све земље бивше Југославије, произвели огроман хајп у регији и распродали рекордних пет концерата у Загребу.

Албум је уврштен на листе најбољих издања те године, донео им је номинацију за награду ИМПАЛА за најбољи независни европски албум, а бенд је снимио и први концертни филм “Буч Кесиди: Еуфорија уживо”.

Зоран Зарубица (бубњеви, вокал) и Лука Рацић (гитара, вокал), леворуки диско поп-рок електро бој бенд дуо како сами себе Буч Кесиди називају, новим сингловима и концертима нас уводе у још једно поглавље свог рада.

Koncert bendova „Toxik and Quasarborn“ u SKCNS Fabrika, 18. maja

Преузмите андроид апликацију.