Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Концерт бендова ST!LLNESS & Neke Face u СКЦНС Фабрика, 10. март СКЦНС Фабрика

Култни реп/рок/реге бенд ST!LLNESS, који промовише нови албум “Коцка је округла” наступиће у СКЦНС Фабрици, у петак 10. марта. Уз њих ће наступити банатска ска/панк/реге атракција, Неке Фаце.
Фото: СКЦНС Фабрика

Након десет година дискографске паузе, ST!LLNESS је објавио четврти студијски албум “Коцка је округла”, који садржи 12 песама, а јавност је већ имала прилике да чује синглове „Ботун“ и „И даље“.
Иван Јурић Yури и на овом албуму потписује већину песама, док музику и аранжмане заједнички потписује цео бенд. ST!LLNESS на овом албуму чине Марио Валиџић (бубањ), Крунослав Кобешчак (перкусије), Марко Пињух (бас гитара), Анте Љубичић (гитара и програмирање), Огњен Зечевић (клавијатуре, ритам гитаре, програмирање, сyнтх и самплеови) и Иван Јурић (текст, вокали, програмирање, семплови и синтекс).

Као гости на албуму појављују се занимљива имена као што су Давор Врдољак (Ђ Веном), шибенски реп бенд ХРАМ, Александар Антић (ТБФ), Давор Баришић Дадо и Сара Ренар. Албум је снимљен у пролеће 2022. године у „ШтаТеБолиК“ студију. Музичку продукцију албума потписују Огњен Зечевић Еголесс и Иван Јурић Јури, а дизајн цовера и ЛП издања Марко Пињух. Албум су заједно објавили бенд ST!LLNESS и дискографска кућа “Мудри Брк”, а овог пролећа би требало да буде објављен и на винилу.

Неке Фаце су дефинитивно најшаренији бенд из Зрењанина града. Како кажу, весељаци, шалабајзери, то су они. Певају о мору, девојкама које имају девојке, интернету, послу и давању отказа, а добар провод је нешто као синоним за њихов концерт!

Улазнице могу да се купе онлине на www.gigstix.com као и на продајним местима Gigstix-а. Early bird улазнице коштају 1.000, а редовна цена у претпродаји биће 1.200 динара. На дан концерта цена улазнице биће 1.500 динара и моћи ће да се купе на билетарници Фабрике која се отвара у 20 часова. Концерт ће почети у 21 час.

Predstava „Deca paklene pomorandže“ u Pozorištu mladih

 

Преузмите андроид апликацију.