Ако желите доручак пун протеина који можете направити за мање од 10 минута, ова кајгана на тосту је за вас!

Изаберите свој омиљени хлеб као што је кисело тесто од целог зрна пшенице или мафин од целог зрна, а јаја допуните додатним укусом влашца или црвених пахуљица чилија. До ручка ћете се осећати задовољно и сито.
Састојци:
1 јаје
2 беланца
¼ шоље немасног свежег сира
1 шоља поврћа, попут лука, печурака или паприка
1 кашичица путера, маслиновог или кокосовог уља
1 мафин или 1–2 кришке киселог теста од целог зрна пшенице
1 кашичица влашца
¼ кашичице црвених пахуљица чилија
Начин припреме:
У чинији за мешање умутите јаје, беланца, свежи сир и поврће по жељи.
Загрејте тигањ с путером или уљем.
Додајте мешавину јаја и често мешајте лопатицом (2 до 5 минута).
Тостирајте хлеб.
Додајте кувана јаја и поспите влашцем и листићима црвене паприке.
Послужите с додатним поврћем као што је нарезан парадајз и уживајте!
Da li je kardio trening bolji za gubitak težine od treninga snage?
Преузмите андроид апликацију.