Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Колаковић одредио списак одбојкаша за први викенд Лиге нација

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић одредио је састав екипе за прву седмицу такмичења у Лиги нација која ће се одржати у јапанском граду Нагоји.
Фото: Wikimedia Commons/Maryam Kamyab

Репрезентација Србије отпутоваће у суботу ујутро у Нагоју где ће током следеће недеље играти против Словеније, Кине, Јапана и Пољске.

На списку селектора Колаковића за те мечеве су: Техничари: Вук Тодоровић и Алекса Батак. Коректори: Дражен Лубурић и Божидар Вучићевић. Либера: Милорад Капур и Милош Крстески. Блокери: Петар Крсмановић, Александар Недељковић, Душан Петровић и Владимир Гајовић. Примачи: Миран Кујунџић, Павле Перић, Милан Катић, и Вељко Машуловић.

Одбојкаши ће такмичење по групама Лиге нација одиграти од 6. јуна до 9. јула. Системом такмичења предвиђено је да се за сваку седмицу такмичења формирају по две групе са по осам селекција, као и да такмичење у оквиру једне седмице траје шест дана, од уторка до недеље.

Свака репрезентација ће одиграти по 12 утакмица током три седмице, односно четири меча за шест дана током једне седмице.

Dušan Đorđević novi selektor mladih fudbalera Srbije U21

 

Преузмите андроид апликацију.