Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Које то особине мушкарци цене код супротног пола?

Физички изглед јесте битан, али није пресудан при одабиру партнера.
Фото: Unsplash/Jonathan Borba

Генерално, физички изглед је оно што прво видимо на супротном полу, али није довољан за опстанак везе која није површна и служи за сликање на инстаграму.

Поготово се ова предрасуда приписује јачем полу, али то заправо није тако. Зрели мушкарци ће пре физичког изгледа ценити много важније особине које красе лепши пол.

Љубазност

Љубазност сигурно јесте један од квалитета добрих људи, а уједно се ова особина налази на врху листе пожељних особина које мушкарци траже у женама.

Фото: Unsplash/Priscilla du Preez
Јаке, а женствене

Можда се јачи пол мало „боји“ снажних жена, али заправо се диве јаким женама које знају шта желе, али уколико још при томе зраче женственошћу, тада ћете потпуно очарати.

Одлучност

Било да се ради о каријери или породици, мушкарци ће ценити одлучност и жељу да буде најбоља у свему што жена жели постићи. Оно што јако цене код жена је чврст и поуздан карактер на који могу да се ослоне, а док им  неуравнотеженост и непоузданост не делују нимало примамљиво.

Unsplash/The hk photo company
Отворена за компромисе

И мушкарци и жене имају своје навике којих можда нису спремни да се одрекну. Међутим, за сваку везу су компромиси неопходни како би она била трајна. Спремност на компромис је мушкарцима показатељ да сте сталожена жена која се зрело понаша.

Волите га

Дефинитивно најважнија особина код жена на коју мушкарци падају јесте да га волите целим срцем. Показивање и посвећеност вашој љубави је показатељ оданости.

Фото: Unsplash/Sharon Mccutcheon
Поверење

Ово је темељ сваке везе. Жену која га неће лагати и варати, мушкарац дефинитивно жели поред себе.

„Недодирљивост“

Утисак недодирљивости које жене понекад остављају је заправо привлачно јачем полу. Оставите простора мушкарцу да се потруди да дође до женског срца. Наравно овде је реч о малој дози недодирљивости. Превелика дистанца и хладноћа неће бити привлачна мушкарцу.

Da li su Novosađanke uobražene, ili su Novosađani kukavice?

Преузмите андроид апликацију.