Почетна > Нови Сад

Нови Сад Новосадске приче

Која су идеална места за упознавање партнера у Новом Саду?

Поменули смо у неком од наших ранијих чланака која су то места за заљубљене у Новом Саду, а сада нас интересује која су то места на којима можете упознати девојку/момка уколико сте „singlе“.
Фото: Градске инфо

Нови Сад нам доноси различите понуде, с тога у зависности од вашег интересовања можете бирати и своје друштво. Новосађани важе за срдачне и гостопримљиве људе зато верујем да нећете имати великих проблема.

Уколико сте млађа особа, немојте пропустити студентске журке.

У току академске године оне се одржавају на сваких неколико дана и то је сјајна прилика да упознате људе вашег узраста, са истом или сличном сфером интересовања.

Распитајте се који факултети или студенти праве журке ових дана, па у складу са вашом вољом, отиђите и упознајте вашу сродну душу.

И не заборавите – немојте се плашити! Слободно приђите некоме, можда је неко баш попут вас дошао са циљем упознавања.
Фото: Pixabay/niekverlaan
Уколико нисте студент, али сте исто за неке откаченије и забавније начине упознавања, не брините, Нови Сад има понуду и за вас.

Ноћни живот Новог Сада је итекако жив. Уколико сте смели и не бојите се пронаћи партнера у ноћном изласку, онда свакако имате избор.

Постоје бројни пабови, клубови и кафане које раде у Новом Саду сваки дан. У зависности од вашег расположења бирајте опуштеније или мало забавније варијанте изласка.

Пабови су одлично место за лагане разговоре, где уз криглу доброг пива, можете пронаћи потенцијалног парнтера. Неке од најпознатијих имате у самом центру града: „Irish Pub Red Cow“, „Mazut Pub“, „Shamrock bar“, „London pub“, „The Pub“, „Puberaj“, „Mamut pub“, „Pub Ugly Duck“, и остали.

Фото: Градске инфо
Ако вам је пак битно да парнтер има добар музички укус, онда не пропустите бројне концерте који се свако мало дешавају у нашем граду. Од џез варијанти, електронске музике па све до доброг старог рока.

Чак се не морате ни мучити у потрази за музичким дешавањима, довољан вам је само клик на урбану сцену Градске инфо.

Фото: Градске инфо
Нови Сад има богату културну понуду. Од разних културних догађаја, приредби и изложби које се одржавају на свакодневном нивоу.
Слободно се упутите на неку од њих, упознајте са неким, продискутујте о теми и догађају на који сте дошли јер никад се не зна, можда се у исту слику или неко уметничко дело загледате и ви, као и особа до вас.
Пратите садржај Музеја Војводине, Музеја града Новог Сада, Галерију Матице српске и осталих институција културе.
Такође, не заборавите да је Нови Сад ове године Европска престоница културе и да је број културних садржаја у граду порастао за 1500. Верујем да ће вам се много тога допасти!
Фото: Градске инфо
Новосадски кеј је место на ком свакодневно циркулише много људи.

Људи шетају, трче или једноставно седе у вечерњим часовима на кеју где уживају са друштвом уз неко пиће или музику. Прикључите се неком друштву, трчите са неким или прошетајте вашег љубимца, можда сретнете неког коме ћете бити интересантни и са ким ћете започети разговор.

Фото: НСЕПК2022
Погледајте понуде центара за учење страних језика, плесне школе, школе сликања, фитнес центре и док учите нову вештину, можда се загледате у вама неког занимљивог.
Фото: Pexels/Los Muertos Crew
Ако вам је ово све компликовано и нисте особа која би самоиницијативно отишла на неки догађај и упознала се са неким, не заборавите да живимо у 21. веку и да увек можете пронаћи помоћ на друштвеним мрежама, нпр. Тиндеру.

Срећно!

М.Б.

Koja su najromantičnija mesta Novog Sada?

Преузмите андроид апликацију.