Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Понуда новосадских локала за дочек Нове године: Какав избор имају грађани и које су цене?

Остало је још врло мало времена до уласка у Нову 2024. годину. Сваке године понуда новосадских локала је све већа, дневне журке парирају ноћном проводу, а град постане препун младих људи спремних да у добром расположењу дочекају предстојећу годину.
Фото: Градске инфо
За дочек Нове године понуде у Новом Саду су већ стављене на сто, а ми вам доносимо неке од њих, њихове ценовнике и понуде. Треба напоменути да је понуда обрађена искључиво за вечерње изласке.
1. „Pupin pub“

У овом локалу у хотелу Пупин у центру града, за сам дочек госте ће забављати Никола Ђелић и Купидон бенд. Добра журка биће загарантована и у новогодишњој вечери.  Весеље стартује у 21.00 час, а цена ове журке, по особи, биће 30 евра.  У цену није укључено пиће.

2. „Barrique wine & food bar“

Овај локал у Његошевој улици познат је по добрим вечерњим забавама. Овог пута за 31. децембар спремили су Џенги и Боје звука, бенд који је познат по широком репертоару, а улазница је 20 евра. Са купљеном улазницом овај локал обезбедио је пиће добродошлице и закуска. Новогодишња забава стартује у 21.оо час.

3. „London Pub“

За љубитеље нешто другачије музике, „London Pub“ је увек био добра дестинација. Место које је одувек било резервисано за добре свирке, 31. децембра наставља у истом ритму. Бенд „Трагови прошлости“ са „rock ‘n roll“ звуком развеселиће госте овог локала, а цена улазнице биће 1500 динара уочи дочека, а на сам дан дочека 2000 динара. Бенд ће свирати од 21.00.

4. Позоришни клуб „Трема“

Опет за љубитеље нешто другачијег провода, веома специфично и засигурно одлично место је место које се налази у самом позоришту – клуб „Трема“. Ове године је овај позоришни локал одлучио да позове бенд „Супер ствар“, а као специјалног госта Ану Попов. Цена карте је 3500 динара, а бенд почиње да свира у 21.3о часова.

 5. Кафана „Шешир“

Кафана „Шешир“ је култно место Новог Сада, поготово за оне који воле нешто традиционалније мелосе ових крајева. Кафана се потрудила да својим гостима обезбеди и добар провод поводом новогодишње феште, те је тако њихова понуда уз тамбураше, добра клопа и пиће. Цена за дочек у кафани „Шешир“ износиће 70 евра, а уз улазницу се добија вечера и неограничена количина домаћег пића.

7. Хотел „Sheraton“

Хотел „Sheraton“ је једно од најпопуларнијих избора дочека ове Нове године. Разлог томе јесте гостовање популарног бенда „Lexington“. Популарни бенд плус одлична храна и пиће обезбедили су „Sheraton хотелу велико интересовање. „Цена улазнице се креће од 18о евра, 220 евра и 260 евра. У цену је урачунато неограничено пиће, богата вечера, шампањац у поноћ,а цена зависи од зоне и места где се седи.


„Umesto u kafanu, pošao u šetnju“ – Čika Jova Zmaj „izlečio“ Đuru Jakšića od alkohola, a ovaj proslavio na najgori mogući način

Преузмите андроид апликацију.