Почетна > Србија
Србија

Кикинда се спрема за Дане лудаје, наступаће Чола и Јован Колунџија (ФОТО/ВИДЕО)

Традиционална манифестација “Дани лудаје” одржаће се ове године од 15. до 18. септембра у Кикинди, и то по 37. пут. Посетиоци ове значајне манифестације имаће прилику да уживају у разноврсном програму.
Фото: Војводина уживо

Организатори, град Кикинда и Туристичка организација Кикинде, најавили су да у програму 37. кикиндске манифестације учествују и групе Кербер, Ван Гог, као и трубач Дејан Петровић и Биг бенд.

Повод за још веће славље је свакако и вест да је ова значајна манифестација постала део Светске асоцијације за узгајање бундева и да ће овогодишњи чланови жирија бити из иностранства.

Члан Градског већа за образовање и културу, Валентина Мицковски изразила је велику захвалност Туристичкој организацији Војводине и представницима медија, поводом промоције манифестације која се одржала у Новом Саду.

Фото: Војводина уживо

”Захвални смо Туристичкој организацији Војводине и представницима медија јер су нам омогућили да промовишемо најзначајнију манифестацију нашег града. Овом приликом желим да апелујем на наше пријатеље Новосађане да нам се придруже од 15. до 18. септембра на Данима лудаје”, истакла је Валентина.

Такође, Валентина је са нама поделила и детаље програма у којем ће ове године уживати десетине хиљада људи.

Фото: Војводина уживо

“У петак сви љубитељи рок музике имаће прилику да слушају рок бенд Ван Гог и Кербер, док ће у суботу наступати чувени Здравко Чолић. Међутим то није све, за недељу смо сачували једну велику енергију и човека који ствара заиста дивну атмосферу, а то је Дејан Петовић и Биг бенд”, изјавила је Валентина Мицковски.

Традиционално најмлађе посетиоце очекује Киндербал, а све госте Банатски фруштук, Европски кутак, Гостинска соба.

Patrijarh Porfirije u nedelju u Hramu Svetog Save služi moleban za brak i porodicu

Преузмите андроид апликацију.