Почетна > Нови Сад

Нови Сад Фудбал

„Карађорђе“ добио „чешљеве“, спреман за меч са ЛАСК-ом

Стадион „Карађорђе“ биће домаћин меча трећег кола квалификација за Лигу конференција између Војдовине и ЛАСК-а након што је унапређен да испуњава услове постављене од стране УЕФА.
Фото: ФК Војводина

Улазнице за утакмицу су у продаји од 2. августа, а одлуком ФК Војводина, део прихода од продаје биће прослеђен у хуманитарне сврхе, с обзиром на то да ће 200 динара од сваке продате улазнице бити донирано за помоћ лечењу седмомесечног Бошка Гуглете из Новог Сада, који болује од спиналне мишићне атрофије и потребно му је скупо лечење у иностранству.

Упоредо са свим тим, претходних дана се ужурбано радило и на реновирању стадиона „Карађорђе“, па је УЕФА, на велико задовољство свих навијача Војводине, ипак дала дозволу да се меч против ЛАСК-а одигра у Новом Саду.

У току данашњег дана, на стадион су стигли и тзв. „чешљеви“, који ће бити постављени на улазима, што је био један од предуслова да Војводина сутра буде домаћин на „Карађорђу“, а не на неком другом месту.

Стадион „Карађорђе“ данас су обишли и председник ФК Војводина Драгољуб Самарџић, директор стадиона Драгомир Тановић, секретар Александар Влашкалић, управник ФЦ „Вујадин Бошков“ Младен Кукић и комесар за безбедност ФК Војводина Томислав Кнежевић, који су, у присуству представника гостујућег клуба, обишли све релевантне делове стадиона и заједнички констатовали да је све спремно за сутрашњи меч.

 

Преузмите андроид апликацију.