Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Капитен и још седморица прецртани, ко све напушта Партизан?

Велики резови у Партизану били су неопходни, а ни долазак Илије Столице није могао да утиче да остану поједини првотимци које је желео у свом тиму.
Фото: Танјуг/AP/Darko Vojinovic

Нови тренер је, пре свих, желео да задржи капитена Лазара Марковића, али су људи из клуба одлучили да крилном нападачу понуде упола мању плату и статус по коме би имао улогу резервисте и подршке за млађе играче.

Марковић је то одбио и напустиће Хумску као слободан играч, а гледа ка Катару одакле има финансијски много издашнију понуду, преноси „Телеграф“.

Исти случај је и са Милошем Јојићем, с тим да је за њега одлучено да оде из разлога јер је пробудио велико незадовољство навијача у пролећном делу претходне сезоне.

Нашао се на мети навијача због незалагања и грешака које нису показатељ квалитета бившег играча Борусије Дортмунд, Келна и Башакшехира.

Немања Милетић није се нашао на мети навијача, напротив, али је исказао жељу да се опроба у иностранству и, упркос жељи Столице, напустиће Хумску.

Исписницу су као вишак добили Иван Обрадовић, Рајко Брежанчић и Бојан Остојић који се опростио од клуба, а такође ће отићи и Лазар Марковић и Александар Миљковић.

Део тима највероватније више неће бити ни Милан Смиљанић, коме је било понуђено да буде један од тренера, али он себе још увек не види као тренера, већ жели да настави играчку каријеру.

Једини који ће добити нови уговор и остати у Партизану јесте резервни голман Милан Лукач, који ће потписати на годину дана.

Partizan se pojačao još jednim povratnikom

Преузмите андроид апликацију.