Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Канда, Коџа и Небојша бенд приредио незабораван концерт за Новосађане (ФОТО/ВИДЕО)

Култни београдски бенд „Канда, Коџа и Небојша“  је синоћ наступао у СКЦНС Фабрици у Новом Саду, где су Новосађанима представили свој нови албум „Бетон“.

Наравно, свирка није могла да прође и без разних хитова са ранијих албума попут  „Играчке плачке“, „Прекида стварности“ и „Манифеста“. Јединствени глас фронтмена Оливера Некатријевића испунио је СКЦНС Фабрику, а уз рокенрол музику ђускали су Новосађани, како старије, тако и млађе генерације.

Фото: Градске инфо

Популарна група „ККН“ основана је 1990. године у Београду, а албум који их је поставио на мапу управо је поменути из 1998. године „Играчке плачке“. Бенд није успео достићи популарност на Екс-ју сцени као неки његови претходници, можда због тада крцате рок сцене, али су итекако оставили свој траг на музичкој и на неки начин редефинисали београдски рокенрол.

Бенд је почетком 2000-тих година претрпео и промене у саставу, па чак и једно време престао да ради, али су се албумом „Прекиди стварности“ 2005. године, вратили на сцену и наставили тамо где су стали.

Фото: Градске инфо

ККН је и овог пута у Новом Саду показао да је остао доследан коренима рокенрола и да их музичке, али ни друштвено-политичке промене нису дотакле, те су остали потпуно своји и јединствени.

У којој су атмосфери Новосађани дочекали овај култни бенд можете погледати у нашем прилогу!

Фото: Градске инфо

Наравно ово је препознао и онај део Новосађана који није заборавио како је то звучало некада, када је рокенрол уз музички жанр, представљао и глас народа.

Фото: Градске инфо

Фото: Градске инфо

Фото: Градске инфо

Marko Luis zapalio atmosferu na Novosadskom sajmu (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.