Почетна > Србија
Србија

Камиони на Хоргошу, Батровцима и Шиду чекају четири сата

Према информацијама Управе граничне полиције у 7.45 часова, на Хоргош, на излазу, теретна возила чекају 240 минута, као и на Батровцима и Шиду, а на Келебији задржавање је 180 минута.
Фото: Танјуг/Александра Орлић

На граничном прелазу Мали Зворник, на излазу и улазу, обустављен је саобраћаја за теретна моторна возила због прекида рада царинских органа БиХ, саопштили су Путеви Србије.

На ауто-путу Е-75, петља Суботица Југ – петља Жедник, ка Новом Саду – радови на демонтажи и монтажи одбојне ограде у разделном појасу до 16. септмбра. Саобраћај се одвија возном и зауставном.

На ауто-путу Е-763, Прељина-Таково, у смеру ка Сурчину, радови на машинском заливању пукотина на путу до 9. септембра од 9 до 15 часова, за саобраћај су заузете возна и зауставна саобраћајна трака.

Брђани-Прељина, у оба смера, данас до 15 часова радови на кошењу разделног појаса, за саобраћај су заузете претицајне саобраћајне траке оба смера.

Аљиновићи – Сјеница – Нови Пазар, место Штаваљ – обустава саобраћаја због асфалтерских радова од 9 до 16 часова. Алтернативни правац: Дуга Пољана – Карајукића Бунари – Раждагиња – Сјеница.

Стублине – Стубленица, у месту Стублине од данас до 15. септембра обустава саобраћаја због санације пружног прелаза.

Алтернативни путни правац је преко локалних путева до подвожњака који је веза са државним путем Обреновац – Уб.

Бољетинско брдо – Доњи Милановац, радови на рехабилитацији пута до 30. септембра уз наизменично пропуштање возила.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Bajatović: Cena gasa ista do kraja godine, biće ga čitave grejne sezone

Преузмите андроид апликацију.